ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ “Online”

-------- Η τεχνολογία μας παρέχει σήμερα δυνατότητες να κάνουμε πράγματα, που οι προηγούμενες γενιές δεν θα μπορούσαν να φανταστούν...!  Υιοθετήσαμε, λοιπόν κι εμείς τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας, προκει- μένου να σας δώσουμε την δυνατότητα να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής από το σπίτι σας, μέσω υπολογιστή, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, θα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία να προσαρμόσετε την ώρα του μαθήματος σας μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες ώρες σας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  "Online"

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ / ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (για τοποθέτηση, όγκο, δυναμική και έκταση φωνής, στιλιστικές τεχνικές) / ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ / ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ / ΜΕΛΕΤΗ ΚΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ (ελληνικού και ξένου) / ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ / ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ


  • Εφ' όσον διαθέτετε σύνδεση Skype, (εάν όχι, δείτε στις Υπηρεσίες / <Τρόπος σύνδεσης>),  συμπληρώνετε τη Φόρμα Εγγραφής στην σελίδα <Επικοινωνία> και μας την υποβάλετε για να κλείσουμε το πρώτο μας ραντεβού. Γι αυτό θα χρειαστεί να μας γράψετε και το Skype username σας, προκειμένου να γίνει η πρόσκληση και στη συνέχεια η σύνδεση.

 

Η εξειδικευμένη γνώση και έμπρακτη ικανότητα στην Online εκπαίδευση, καθώς και η μακροχρόνια εμπειρία μας σε όλα τα στυλ σύγχρονου ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά απ’ όλους εκείνους που προσπαθούν να μας μιμηθούν.

Σοβαρότητα, συνέπεια, γνώση, εμπειρία, αγάπη για τον μαθητή και τους στόχους του, χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας. Όλ’ αυτά, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών, ανεβάζουν σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των μαθημάτων μας και εξασφαλίζουν την ταχεία και ασφαλή απόδοση των μαθητών.

Για εμάς, το τραγούδι είναι "έκφραση, χαρά κι επικοινωνία" που με τη σωστή εκπαίδευση και καλλιέργεια, το προάγουμε σε TEXNH !