ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

.......................... ....  ...  ... .. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όπως θα είδατε και στο εισαγωγικό video, ο εξοπλισμός που θα χρειαστεί να έχετε προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα, είναι ο εξής:

 • Γρήγορη σύνδεση: Είναι αρκετό να έχετε υπολογιστή με επεξεργαστή Pentium III στα 800 MHz, αλλά απαραίτητο να έχετε μία γρήγορη σύνδεση στο Internet, δηλαδή από 1024 Kbps και πάνω, για να μην έχετε διακοπές στη εικόνα και τον ήχο.
 • Καλά ηχεία και κάμερα: Οι περισσότεροι θα έχετε ήδη... Όσοι έχετε laptop, επίσης. Διότι οι ενσωματωμένες κάμαρες των laptops είναι και καλής ποιότητας, καθώς και τα μικρόφωνα τους. Εάν πάλι, τα ηχεία σας δεν έχουν καλή απόδοση, τότε θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε ή να προσθέσετε ένα σετ εξωτερικών ηχείων. Υπάρχουν πολύ καλά σετ τριών ή δύο  ηχείων για υπολογιστές πολύ καλής ποιότητας και σε χαμηλό κόστος. Η ποιότητα της εικόνας και κυρίως του ήχου παίζει σημαντικό ρόλο για τη σωστή έκβαση του μαθήματος.
 • Σύνδεση με το Skype: Οι περισσότεροι από εσάς, ίσως να το χρησιμοποιείτε ήδη, αφού είναι ο πλέον διαδεδομένος δωρεάν τρόπος επικοινωνίας, με εικόνα και ήχο. Εάν πάλι, δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Λογαριασμό PayPal: Επειδή η μεταξύ μας σχέση συναλλαγής θέλουμε να είναι διάφανη και ασφαλής, προτιμούμε τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal.  Είναι συνήθης πρακτική για όσους κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου.

Το  PayPal είναι  μία  υπηρεσία  μεταφοράς  χρημάτων  μεταξύ  λογαριασμών, που κρατάει τα στοιχεία της κάρτας και του λογαριασμού σας απόρρητα και σας στέλνει πάντα απόδειξη πληρωμής.

Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, δείτε παρακάτω, το πως μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν. Αυτός ο τρόπος, επιτρέπει και σ’ εμάς να σας επιστρέψουμε, εάν χρειαστεί, τα χρήματά σας με ασφάλεια.

Κλασικός τρόπος πληρωμής: Για όσους δεν επιθυμούν αυτού του είδους την συναλλαγή, υπάρχει πάντα ο κλασικός τρόπος της κατάθεσης ή αποστολής εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

.........................................................ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΣΤΟ Skype ΚΑΙ ΣΤΟ PayPal

Skype Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Skype: www.Skype.gr (υποστηρίζεται στα ελληνικά) και κατεβάζετε το πρόγραμμα, πατώντας στο Download Skype Free. Πηγαίνετε στις Λήψεις του υπολογιστή σας (συνήθως είναι στο: έναρξη ή menuχρήστης ή userλήψεις ή downloads ). Κάνετε διπλό κλικ για εγκατάσταση ή καλύτερα δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής στο εικονίδιο Setup. Ακολουθείστε τις οδηγίες εγκατάστασης. Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, ανοίξτε το. Θα σας ζητηθεί να ρυθμίστε τον ήχο και την κάμερά σας. Αν όχι, τότε κάντε κλικ στην επαφή Echo / Sound Test Service που βρίσκεται στην κάθετη στήλη αριστερά και ύστερα πηγαίνετε επάνω στο μενού στο: Κλήση → Ρυθμίσεις ήχου για ρύθμιση του ήχου σας, σύμφωνα με το τεστ που σας υποδεικνύει. Έπειτα πηγαίνετε στο: Κλήση → Βίντεο - Ρυθμίσεις βίντεο για ρύθμιση της εικόνας.  Διαμορφώστε το προφίλ σας και είστε έτοιμοι!

PayPal

Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του paypal.gr. Αφού μπείτε στη σελίδα, επάνω δεξιά πατάτε το "sign-up" και επιλέγετε τύπο εγγραφής. Αν θέλετε απλά να αγοράζετε online, επιλέγετε το standard. Συνεχίζετε βάζοντας τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Όταν φτιάχνετε λογαριασμό, να βάζετε τα πραγματικά στοιχεία σας. Έχετε λοιπόν φτιάξει έναν λογαριασμό Paypal.

-Πατώντας στο Profile, κάτω από την περιοχή Αccount Ιnformation, θα επιλέξετε τη διεύθυνση κατοικίας και αν θέλετε και το τηλέφωνο.

-Δίπλα, στο Financial information, θα πάτε Credit/Debit Cards και θα βάλετε τον αριθμό της κάρτας σας, καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα του αριθμού που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας . Μπορείτε να βάλετε είτε χρεωστική είτε πιστωτική, σε μορφή Visa ή Mastercard. Το paypal  θα σας χρεώσει ένα μικρό ποσό (περίπου 2€) στην κάρτα και θα σας στείλει αυτόματα, μία ενημέρωση στο mail σας. Για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον τετραψήφιο κωδικός με τη μορφή PP1234, που θα σας έρθει είτε με το mail ή με τη μηνιαία αναφορά λογαριασμού της κάρτας σας. Όταν το βάλετε, θα είστε πιστοποιημένο (verified) μέλος και το ποσό των 2€ που χρεωθήκατε, θα σας επιστραφεί στο λογαριασμό του Paypal. Με τον λογαριασμό αυτόν, μπορείτε να κάνετε όλες τις αγορές σας με ασφάλεια.

Συναλλαγή μέσω PayPal

Όταν θελήσετε να στείλετε χρήματα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

 • Ανοίγετε το  «PayPal».
 • Κάνετε  «Log in» στον λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας  «Email και Password».
 • Μπαίνοντας στο λογαριασμό σας, στη δεξιά μεριά της μπλε περιοχής  που είναι επάνω, πατάτε το: «Pay or send payments».
 • Στην σελίδα που ανοίγει,  πατάτε το:  «Make a payment in a few seconds» .
 • Εισάγετε το «Email Address» όπου θα στείλετε χρήματα, για παράδειγμα στην περίπτωση μας στο: lessons@vocalmagicworld.com
 • Πατάτε «Next» και στην επόμενη σελίδα που ανοίγει, γράφετε το  ποσόν.  Στη συνέχεια πατάτε «Continue».
 • Ολοκληρώνετε την αποστολή και ελέγχετε αν έχει έρθει στο Email σας η απόδειξη από το PayPal. Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.