“ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΝ” για τις εγγραφές του Σεπτεμβρίου! (...δείτε)

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - 20% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!

Τώρα που όλοι  αναζητούμε οικονομικότερες υπηρεσίες σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητά τους, το  Vocal Magic World παρέχει μία  «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» για κάθε αγορά τεσσάρων μαθημάτων! Το κόστος διαμορφώνεται σε 20€/h το μάθημα αντί 25€ που είναι η ισχύουσα τιμή, δηλ συνολική τιμή 80€ !

-           Εκμηδενίσαμε τις αποστάσεις!!! Μαζί μας, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε μαθήματα Φωνητικής και Τραγουδιού απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

-          Η εξειδικευμένη γνώση και έμπρακτη ικανότητα στην Online εκπαίδευση, καθώς και η μακροχρόνια εμπειρία μας σε όλα τα στυλ σύγχρονου τραγουδιού, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά απ’ όλους εκείνους που προσπαθούν να μας μιμηθούν.

-          Σοβαρότητα, συνέπεια, γνώση, εμπειρία, αγάπη για τον μαθητή και τους στόχους του, χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας.  Όλ’ αυτά, σε συνδυασμό με την εφαρμογή νέων σύγχρονων τεχνικών, ανεβάζουν σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των μαθημάτων μας και εξασφαλίζουν την ταχεία και ασφαλή απόδοση των μαθητών.

-          Για εμάς, το τραγούδι είναι έκφραση, χαρά κι επικοινωνία που με τη σωστή εκπαίδευση και καλλιέργεια, το προάγουμε σε τέχνη!


Γίνετε φίλοι μας με ένα Like και στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-Online-_-Vocal-Magic-World/250817881638386